Šport

V Cerkvenjaku vam je na voljo veliko različnih možnosti, da razgibate in oblikujete svoje telo ter se sprostite.

 

Nogomet

Predstavitev Nogometnega kluba Cerkvenjak:

Predstavitev športno rekreacijskega centra (ŠRC) Cerkvenjak:

Reportaža iz nogometne tekme NK Cerkvenjak : NK Duplek:

 

Tenis

Tenis je šport, ki je priljubljen tako med mlajšimi, kot tudi med starejšimi generacijami. V športno rekreacijskem centru Cerkvenjak sta vam na voljo dve peščeni teniški igrišči za tenis na prostem. Ne pozabite na tenis čevlje.

Tenis

 

Nordijska hoja

Nordijska hoja je oblika hoje s palicami. V Cerkvenjaku poteka skupinsko organizirana nordijska hoja, kjer se tudi naučite pravilne tehnike nordijske hoje. Več o nordijski hoji najdete TUKAJ.

Fit z Andrejo Vsak torek in četrtek ob 18:00 v telovadnici OŠ Cerkvenjak poteka vodena vadba za oblikovanje telesa. Oblikovanje telesa je učinkovita in enostavna krožna vadba za celo telo in je brez koreografije. Cena: 5EUR na vadbo Kolesarjenje – kolesarska pot po mejah občine Cerkvenjak Občina Cerkvenjak vsako leto 25. junija organizira kolesarski maraton po mejah občine Cerkvenjak. Prevožena pot je cca. 25 kilometrov.

 

Športno letenje

 
V kolikor želite na naši spletni strani predstaviti vašo ponudbo ali dogodek v obliki video reportaže, pokličite 041736498 (Robert) ali izpolnite spodnji obrazec. Po oddanem obrazcu vas bom kontaktiral in se bomo dogovorili za ugodno ponudbo:
[contact-form-7 404 "Ni najden"]