Povabilo na Martinovanje v Sveto Trojico v Slovenskih goricah

Sveta Trojica v Slovenskih goricah vabi na dvodnevno Martinovanje v samostansko klet Svete Trojice.

Veličasten ambient, ekskluzivna glasba, prijetno vzdušje, odlična prehrana, smeh in zabava ter seveda mošt, ki se bo spremenil v čudovito mlado vino.

Dvodnevno Martinovanje se bo začelo v petek, 9. novembra, ob 19:30 uri z GALA MARTINOVO VEČERJO OB SVEČAH, kjer boste v idiličnem ambientu samostanske kleti, v organizaciji Štajerske hiše kulinarike uživali v petih hodih Martinovih jedi na moderni način priprave.

Večerja bo začinjena z odlično živo glasbo do jutranjih ur, saj bosta z vami Duo Sagadin in dobro poznana Hermina Violina, iz šova Slovenija ima talent. Potrebne so predhodne rezervacije.

Za uverturo, vas bodo v prvem delu kleti, na večerjo pospremili glasbena skupina Vüjeci, (ki delujejo pod okriljem glasbene skupine Munda) s stojnicami mladih vin za pokušino.

V Soboto 10. oktobra bo pričetek Martinovanja ob 18. uri s koncertem Pihalnega kvinteta Pulz v veličastni, baročni cerkvi Svete Trojice, kulturni program pa se bo nadaljeval ob 19. uri pri stari preši in nato v samostanski kleti. Dramska igra Turističnega društva, Mladi harmonikaši, odlična vokalista Jože Golob in Janez Perko ter pokušina vina, druženje ob hrani in mladi kapljici bo zaokrožil sam uradni blagoslov vina v izvedbi patrov Frančiškanov. Zatorej vabljeni na dvodnevno Martinovanje pri Sveti Trojici, kjer se za vsakogar nekaj najde.

 

Se vidimo!

(Visited 440 times, 1 visits today)

About The Author

Poglejte tudi

LEAVE YOUR COMMENT

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.