Predstavitev ekipe KK TBP Lenart za sezono 2017

Kolesarski klub TBP Lenart je danes v petek, 16. 12. 2016, predstavil ekipo kolesarjev in kolesark, za sezono 2017. Pred tem so na občnem zboru predstavili finančno poročilo, poročilo športnega direktorja in program dela ter izvolili člane upravnega odbora in podaljšali mandat predsedniku kluba Benu Puntnarju še za štiri leta.

Trenerja Andrej Rajšp in Jože Senekovič sta dejala, da bodo kolesarji KK TBP Lenart mešali štrene drugim klubom oz. bodo drugi klubi mešali štrene njim, samozavestno pa sta napovedala kar nekaj dobrih uvrstitev tako na dirkah po Sloveniji in tujini, kot na državnih prvenstvih. Predsednik kluba Beno Puntnar je poudaril in se zahvalil glavnemu sponzorju TBP Lenart, za dolgoletno sodelovanje in omogočanje, da se klub lahko razvija in raste še naprej. Direktor družbe TBP Lenart Stanislav Loncner in direktorica financ in računovodja v TBP Lenart Tatjana Lorenčič sta poudarila močno povezavo in prijetno sodelovanje s klubom in ob koncu kolesarjem in kolesarkam izročila praktična darila.

Pozdravili so osem novih kolesarjev, ki so se pridružili klubu in se zahvalili za svoj doprinos Cenetu Cebeku, ki je kot tekmovalec odšel iz kluba. Predstavili so novost na Športnem centru Polena in sicer posebno progo “Pump Park”, katero je potrebno prevoziti brez pedaliranja, s tem pa kolesarji pridobijo na motoriki in spretnosti. Projekt je podprla Občina Lenart in je velika pridobitev za ljubitelje kolesarstva.

Po uradnem delu so člani KK TBP Lenart poskrbeli za pogostitev, tako smo ob odlični kapljici vina Kraner-Plateis kovali nove zmage še dolgo v noč.

Ob gledanju videa Maraton Mr. Bo – video si lahko ogledate tukaj
Trenerja Andrej Rajšp in Jože Senekovič ter moderator Robert Levstek.

Najbolj zvesti navijači KK TBP lenart

Ekipa KK TBP Lenart s trenerjema, predsednikom in predstavnikoma glavnega sponzorja

Cene Cebek se je poslovil kot tekmovalec in prejel lepo zahvalo za svoj doprinos klubu

Kolesarji in kolesarke KK TBP Lenart za sezono 2017

Bilo kuda TBP svuda 🙂

 

(Visited 2106 times, 1 visits today)

Poglejte tudi

LEAVE YOUR COMMENT

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.