Splošni pogoji

1. Splošno

S spletno stranjo www.vCerkvenjaku.si upravlja podjetje NoniPlanet, Robert Kocuvan s.p. v nadaljevanju admin. Pred uporabo spletne strani predlagamo, da si preberete Splošne pogoje – drobni tisk, ki ga najdete na dnu spletne strani. Admin si pridržuje pravico do sprememb pogojev kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila.

2. Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu www.vCerkvenjaku.si so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Noniplanet, Robert Kocuvan s.p. se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

3. Uporaba informacij in slik

To spletno mesto je last NoniPlanet, Robert Kocuvan s.p. Prepovedano je kakršno koli objavljanje vsebine tega spletnega mesta, (tekstov in fotografij) v komercialne namene v katerem koli mediju. Vsak primer neupravičene uporabe bo admin preganjal kazensko ali odškodninsko.

4. Cenik vsebin in fotografij

Vsebine, ki so objavljene na www.vCerkvenjaku.si so na voljo le po pisnem dovoljenju admina po naslednjem ceniku:
fotografija 150 € (Cena že vsebuje 22% DDV)
tekst: 250 (Cena že vsebuje 22% DDV)
ali po dogovoru.

Nedovoljena uporaba se zaračuna dvojno. Vsak primer nedovoljene uporabe bo avtor preganjal kazensko in odškodninsko.

 

 

5. Komentarji

Komentarji niso povezani ali spremenjeni iz strani admina. Izražajo izključno stališča komentatorjev, ki s svojim komentarjem sami odgovarjajo za napisane besede.

6. Osnovni podtki admina

NoniPlanet, Robert Kocuvan s.p.
Kadrenci 4
2236 Cerkvenjak
Slovenija

Smo davčni zavezanec
ID za DDV: SI73863661

Tel: 041 736 498
Email: info@vcerkvenjaku.si
Internetni naslov: www.vCerkvenjaku.si

TRR odprt pri NKBM: SI56041020113423930