VIDEO: 7. Koncert mešanega pevskega zbora KD Cerkvenjak 2017

S 7. koncertom Mešanega pevskega zbora KD Cerkvenjak se je začel 19. Občinski praznik Občine Cerkvenjak. Predsednica MePZ KD Cerkvenjak Marjana Zorko je po zaključku koncerta strnila misli:

“Ni bilo potrebno iskati draguljev. Kar sami so se odkrili. Skozi celoten večer je bila naša zgodba prebrana. Enostavno začeto, da publika umirjeno zadiha. Svoj kroj pridajo še Prijatelji, prijetni glasovi okoliških krajev, ki jih druži pesem. Od ljudske pesmi potujemo v umetne in nato poskok v zabavne. Vrhunec večera, ob pravi energiji zajame vse ljudi. Preplavi te prijeten občutek spoznanja,  da si tokrat oddano energijo tudi dobil vrnjeno. Mladi pianisti Rene Zorman, Klara Grdja in Nika Rojko so s svojo umetnostjo vlili melodijo med nas. S svojim vokalnim instrumentarijem so k odličnemu vzdušju pripomogle tudi predstavnice skupine Studenček. Zmogli smo veliko, zmoremo še več.

V videu si poglejte kratko reportažo s hitrim pregledom zapetih pesmi. Na voljo je DVD iz prireditve, ki ga lahko naročite na 041736498.

Brezplačno se naročite na naš youtube kanal TUKAJ in prejeli boste obvestilo, ko bo nov video naložen.

Foto in video: Robert Kocuvan

(Visited 481 times, 1 visits today)

About The Author

Poglejte tudi

LEAVE YOUR COMMENT

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.