VIDEO: Okrogla miza v Cerkvenjaku 2017

Občina Cerkvenjak je v sodelovanju z Združenjem Slovenskogoriški forum Cerkvenjak, v petek 24.2.2017, priredila okroglo mizo na temo Podjetniki v primežu številnih interesov. Okrogla miza je potekala v prostorih Doma kulture v Cerkvenjaku.

Na okrogli mizi, ki jo je vodil g. Tomaž Kšela,  sta se predstavila:

– g. Primož Bučar – Kovinarstvo Bučar, ki je uspešno družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1966. Ukvarjajo se s preoblikovanjem pločevine ter s proizvodnjo in prodajo stavbnokleparskih in krovskih izdelkov. Zalagajo kleparje, krovce, pa tudi večje trgovine in individualne kupce. Ponujajo razrez in upogibanje raznih pločevin kakor tudi kleparske storitve, kupcem omogočajo strokovno svetovanje, tehnično podporo ter dostavo izdelkov.
– g. Milan Lukić, podjetje Lumar IG d.o.o., ki je  vodilni slovenski proizvajalec nizkoenergijskih in pasivnih montažnih objektov in je s svojimi inovativnimi in okolju prijaznimi rešitvami prisoten tako v Sloveniji kot tujini. Več kot 20 let izkušenj, tradicija in stalno vlaganje v razvoj jim omogočajo ustvarjanje novih trendov ter vrhunskih nizkoenergijskih in pasivnih objektov.
Okrogla je bila namenjena podjetnikom in vsem, ki želijo uresničiti svojo poslovno idejo, udeležba pa je bila brezplačna.

 

(Visited 326 times, 1 visits today)

About The Author

Poglejte tudi

LEAVE YOUR COMMENT

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.