VIDEO: S Simono in Juretom Okrog sveta | Potopisno predavanje

V kulturnem domu Cerkvenjak sta popotnika Simona in Jure Čuček pripravila potopisno predavanje z naslovom Okrog sveta. Zanimanje za potopisno predavanje je bilo ogromno saj je dvorana kulturnega doma pokala po šivih. Popotnika sta predstavila 10 mesečno pot okrog sveta na kateri sta prepotovala 107.000 km in obiskala 20 držav. Organizator dogodka je bilo Kulturno društvo Cerkvenjak. Simoni in Juretu se je za čudovito potopisno predavanje zahvalil tudi župan Občine Cerkvenjak Marjan Žmavc.

V slikah in videih sta predstavila skoraj eno leto trajajočo pot, ki ju je vodila po širnih prostranstvih Južne Amerike, čez ZDA do Avstralije, kjer staz milijoni ljudi pričakala novo leto v Sydneyu. Nato sta se odpravila po Aziji, kjer sta odkrivala riževa polja, tajske slone, japonske cvetoče češnje, nepozabni podvodni svet Filipinov, sanjske plaže na Maldivih…

Po slikoviti predstavitvi sta odgovarjala tudi na vprašanja in prikazala kako je bilo v nekaterih državah na primer v Baliju, ko sta iskala sobo. Obiskovalci so bili navdušeni. Vprašali smo jih, kaj se jim je najbolj vtisnilo v spomin in katero državo bi radi obiskali. Odgovore na ta vprašanja in vtise iz njunega potovanja si poglejte v videu.

TUKAJ lahko pogledate video, ki smo ga posneli v Cerkvenjaku tik pred njunim odhodom okrog sveta.

TUKAJ lahko pogledate video, ki smo ga posneli ko sta prišla nazaj v Cerkvenjak.

(Visited 205 times, 1 visits today)

About The Author

Poglejte tudi

LEAVE YOUR COMMENT

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.